Terug naar de schoolsite!

donderdag 29 juni 2017

BC: Bijna vakantie!

De LAATSTE DAGEN in de peuterklas!

We sluiten het schooljaar af met het thema: water en zand!
We schilderden met rolletjes. Dit wordt ons koffertje waarin al onze tekeningen en werkjes mee naar huis genomen worden.


We hadden een leuke sportdag en hadden een sportdiploma verdiend. Maar dit moest natuurlijk ingekleurd worden...


De watertafeltjes waren erg in trek. We hadden er veel plezier. Eendjes vissen is natuurlijk ook leuk...

We hebben de voorbije weken heel mooi weer gehad en wie in de zon loopt, moet zichzelf beschermen. Daarom maakten we een zonneklep. We kleurden de zon met waskrijt en overschilderden het met ecoline.


Nog maar net verteld dat we op schoolreis gaan met de bus en de peuters maakten spontaan een lange bus met stoeltjes. Op stap met de bus is al een belevenis op zich! Daarna kleurden we een bus in.


In de hoekjes werd er heel wat gespeeld. De kinderen leefden zich helemaal in. Ze smeerden elkaar in, speelden met een strandbal, gingen zwemmen met een zwemband en duikbril aan, lagen te zonnen met een zonnebril aan, …
Juf Fleur had een memory met zomerspullen meegebracht. Twee kaartjes omdraaien en proberen hetzelfde te zoeken was niet gemakkelijk. Maar na wat oefenen lukte het.Onze tijd in de peuterklas zit er bijna op, maar niet zonder afscheidscadeautje. We versierden dit met verf en zand!